≡ Meni

Skipass hotel

 kranjska gora

Osnovne informacije o hotelu

Manjši družinski hotel Skipass v Kranjski Gori je nekaj posebnega, kar boste lahko opazili s pomočjo opisa in dodatnih fotografij na spodnji povezavi. Hotel je lociran cca. 400m od smučišč, do trgovine pa imate samo 50 m.

Odprt je bil konec leta 2012 in ima 10 moderno opremljenih sob, ki imajo tudi LCD tv, klimo, kopalnico, brezplačni internet in parking. Sobe so eno in dvoposteljne. Nekatere imajo balkon.

Dodatno so vam v hotelu na voljo z različnimi ugodnostmi, ki jih lahko izkoristite, če ste v Kranjski gori zaradi smučanja, tudi za druga smučišča v okolici, ali samo raziskujete Gorenjsko. Imajo tudi posebno varovano sobo za kolesa in motorje. Vsako jutro je na voljo samopostrežni zajtrk, pripravijo pa vam tudi ostale obroke po naročilu ali postrežejo s pijačo in širokim izborom vina.

V hotelu Skipass vam lahko organizirajo tudi kakšne izlete v bližnjo okolico in z veseljem pomagajo pri drugih vprašanjih. Več o hotelu Skipass najdete na spodnji povezavi, kjer lahko preverite tudi cene sob in proste termine. Opravite lahko tudi brezplačno rezervacijo hotela.

Rezervirajte z garantirano najnižjo ceno ->

Dodatni hoteli v Kranjski Gori